Helaas moet ik jullie mededelen dat ons trainingscentrum nu wel wordt getroffen door de maatregelen. Alle sportscholen en (amateur)sporten moeten om 17:00 uur sluiten m.i.v. 28 november voor minimaal 3 weken.

Dit betekent voor ons dat de groepen op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond komen te vervallen tijdens deze periode.

Wij verzoeken de mensen die revalideren binnen de reguliere avonduren om contact met ons op te nemen om te kijken of we dit op kunnen vangen.

Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op010-5114394 en 010-5113380. Als we de telefoon niet op kunnen nemen is er de mogelijkheid om uw naam en telefoonnummer achter te laten en wij bellen u dan z.s.m. terug. U kan ook een whatsapp bericht sturen naar: 06-51823099 (dit nummer kan u niet gebruiken om ons te bellen) en verder kan u een mail sturen naar info@fysioplusberkel.nl

Omdat de lessen overdag wel doorgang kunnen hebben bestaan er mogelijkheden voor de mensen die tot op heden ’s avonds trainden maar overdag ook kunnen. Echter zit er door de Corona wel een voorlopig maximum op van 10 mensen per groep en willen jullie vragen om de lessen van te voren te reserveren om jullie veiligheid te borgen. Reserveren kan via eerder genoemde telefoonnummer/ whatsapp en mailadres.
Helaas moeten we wel instellen dat als je niet komt en je hebt gereserveerd de les wel wordt afgeschreven van je tegoed. Als je minimaal 12 uur van te voren hebt afgemeld vervalt deze maatregel.

Wij hebben op de zaterdag een extra les ingeroosterd om 1600 uur en er zijn ook 2 lessen in de ochtend van 08:30-09:30 en van 09:30-10:30 uur.

Wij wensen jullie sterkte tijdens deze periode.

Blijf gezond en in beweging!

Met vriendelijke groeten,

Dennis van Maren
Trainingscentrum Fysioplus
www.fysioplusberkel.nl
010-5114394