Beste allemaal,
In onze vorige mail bespraken wij al de mogelijkheid om lekker in beweging te blijven, middels het oefenschema op onze website. Helaas werkte de link niet goed, hierbij alsnog de juiste link.
http://www.fysioplusberkel.nl/downloads/ ,  password: lekkeroefenen
Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om in tweetallen buiten te trainen, onder begeleiding. We beginnen kort met een warming- up, hierna gaan we het stevig doorwandelen en tussendoor doen we circuits/oefeningen op je eigen niveau. Deze lessen bieden wij aan op maandagochtend en vrijdagmiddag. Een goede manier om in beweging te blijven en voor de komende dagen is er mooi weer voorspeld! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze administratie, 0105113380.
Tot snel!
Met vriendelijke groet,
Trainingscentrum Fysioplus