Beste allemaal,

Vandaag hebben we tijdens de persconferentie vernomen dat ons trainingscentrum weer open mag. Dit ondanks oplopende besmettingscijfers en met de kanttekening dat we moeten leren leven met het virus.

Fysioplus opent vanaf (morgen) 15 januari weer haar deuren volgens het origineel rooster!

We hebben jullie weer 4 weken gemist en wij staan te popelen om weer te mogen beginnen en hopelijk hebben jullie er ook weer zin in om te komen bewegen. We kijken weer uit naar het “samen” sporten…

Vanaf 15 januari 2022 willen wij dan ook het “oude” of “normale” fitnessrooster met alle groepen weer oppakken. 

De maatregelen om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar te kunnen sporten zijn er nog van de vorige opening(en) en hebben zich in het afgelopen periode bewezen. Iedereen is bekend met het hygiene protocol en er wordt voldoende afstand gehouden. Hierdoor kunnen we snel schakelen en woensdag gelijk openen.

Van het RIVM mogen er maximaal 30 personen tegelijk aanwezig zijn in de ruimte met minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Met de onze groepsgroottes hebben wij dus sowieso geen problemen echter houden wij (vooralsnog) veiligheidshalve per zaterdag 15 januari  2022 een maximum van 10 personen in een trainingsgroep aan (exclusief trainer). 

De yoga, het functioneel trainen en pilates zullen ook weer binnen gegeven mogen worden. Echter door vakantie moeten we even kijken of deze de komende week door kunnen gaan en dit zal via de groepsapp van de betreffende groepen worden doorgegeven.

Voor eventuele vragen mogen jullie altijd contact opnemen met de administratie: 010-5113380 en/of een mail sturen naar info@fysioplusberkel.nl. 

Wij nemen dan z.s.m. contact met jullie op.

Voor het trainen binnen ons trainingscentrum willen we u vragen onderstaande regels goed door te lezen.

Wij vragen iedereen zich te houden aan de aangescherpte afspraken rondom persoonlijke en sociale hygiëne.

Hygiëne is altijd belangrijk, maar met de volgende tips zorgen we met elkaar voor een hygiënische en gezonde sportomgeving en kunt u uw trainingen blijven volgen.

1. Entree
U komt binnen via de normale ingang, maar verlaat het pand via de deur in de vrije oefenruimte.
2. Handen desinfecteren bij binnenkomst
Bij binnenkomst eerst uw handen desinfecteren bij de ingang
3. Schone apparaten
Naast het handen reinigen helpt het ook om de apparaten, die u gebruikt, te reinigen. Bij binnenkomst liggen er doekjes en antibacteriële sprays. Dit doekje kan u i.c.m. de spray gebruiken om de toestellen te reinigen. Hierbij moeten alle aangeraakte delen van het apparaat gereinigd worden. Het doekje houdt u het hele trainingsuur bij u. Bij de uitgang staat een wasmand waar het doekje in kan als u het pand verlaat. 
4. Trainingstijd
Wij willen u vragen niet eerder dan 5 minuten van te voren het pand te betreden en na het trainingsuur het pand direct te verlaten. Helaas is het voorlopig niet mogelijk om langer door te trainen en/of eerder te beginnen dan de reguliere trainingstijden. Ook willen wij vragen of eventuele begeleiders buiten wachten.
5. Kleedruimtes
Onze kleedruimtes/douches zijn toegankelijk.
6. Looproutes
De routes, waar aanwezig in het centrum d.m.v. pijlen, moeten gevolgd worden.
7. Toilet
Bij voorkeur het toilet niet gebruiken. Graag thuis naar het toilet  Mocht u toch naar het toilet moeten in Fysioplus vragen we u het toilet te reinigen met het aanwezige desinfectiemiddel voor EN na het gebruik hiervan.
8. Eigen handdoek en flesje water
Neem een eigen handdoek en/of flesje drinken mee. Wij kunnen op dit moment niet in bekertjes voorzien.
9. Afstand houden
Met het bewaren van een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) beperkt u de kans dat u het virus van iemand anders overneemt of zelf overdraagt.
10. Personeel
Aanwijzingen van het personeel moeten opgevolgd worden.
11. Handen wassen
Tussendoor handen wassen is heel belangrijk. 20 seconden lang met zeep wassen en drogen met een papieren doek.
12. Niezen in de elleboog
Als  u moet hoesten of niezen, doe dit dan in een papieren zakdoek of in uw elleboog
13. Verkoudheid en/of koorts
Bij enige twijfel over uw eigen gezondheid, vragen wij u om uit voorzorg thuis te blijven! Sporten als u ziek bent, is nooit een goed idee. Uw lichaam heeft rust nodig om weer beter te worden. Daarnaast kan u ook andere mensen aansteken.
14. Mondkapjes
Het dragen van een mondkapje is tijdens sporten niet verplicht.

Draagt u ook uw steentje bij aan een zo hygiënisch en gezond mogelijke sportomgeving?
Wij hebben er weer zin in, hopelijk u ook! 

We kijken uit naar uw komst!

Tot snel,

Met sportieve groet,

Trainingscentrum Fysioplus
Dennis van Maren
Joeri van Rijn