Beste allemaal,

Het is alweer een tijd geleden dat wij jullie vanuit Fysioplus een bericht hebben gestuurd.

Na twee vervelende jaren waarin Nederland in de ban van Corona was hebben we het afgelopen jaar gelukkig kunnen doordraaien en zijn onze deuren nog steeds geopend.

Alle groepen worden weer benut en heel langzaam vullen de groepen zich weer. De gezelligheid is gelukkig nooit weg geweest en wij zijn nog steeds trots hoe iedereen met elkaar is omgegaan en zorgvuldig is geweest naar elkaar.

Tijdens de afgelopen periode hebben wij als organisatie helaas wel moeite gehad met het onregelmatig bezoeken van de groepen. Hierdoor hebben wij soms hogere kosten voor groepen dan dat deze opbrengen. Ook tijdens de lockdown bleken wij kwetsbaar door het systeem met strippenkaarten.

Wij hebben daarom besloten om bij Trainingscentrum Fysioplus met ingang van 1 januari 2023 te stoppen met de verkoop van strippenkaarten. Wij gaan van strippenkaarten over op automatische incasso. Een gedeelte van de klanten heeft dit al en het gaat nu geleidelijk over naar alle klanten.

Wat betekent dit als je nog een strippenkaart hebt?

De bestaande strippenkaart kan je nog gewoon gebruiken tot deze vol is. Is de strippenkaart vol voor 31 december 2022 dan mag je deze nog verlengen of overstappen op automatische incasso. Is de strippenkaart niet vol voor deze datum dan is het niet mogelijk deze nog te verlengen.

Het voordeel van het overstappen op deze automatische incasso is dat we het 1x per week trainen abonnement in prijs verlagen naar €30,- per maand en voor 2x per week is het €46,50 per maand.

Tijdens de kerstvakantie is ons trainingscentrum gesloten van zondag 25 december tot en met zaterdag 31 december 2022 gesloten voor de Fitnessgroepen, Pilates, Yoga en het Functioneel trainen. 

Op maandag 2 Januari openen wij onze deuren weer en gaan we verder volgens het normale rooster.

Namens alle medewerkers van Fysiotherapie Houwaart en Trainingscentrum Fysioplus wensen wij jullie fijne feestdagen en een heel gezond en vooral gelukkig 2023.